УСЛУГИ

Свежест Сервиз предлага качествени услуги за всеки корпоративен или индивидуален клиент. Услугите изпълняваме с пет специализирани автомобила в срокове съгласно договореностите с нашите клиенти. Коректността е основен принцип в нашата работа.

Пералня

Прането се извършва в професионални перални и сушилни машини: UniMag, Electrolux и Mille. Използването на дозиращи системи за употребяваните препарати гарантират правилния процес на пране. Свежест Сервиз приема поръчки за пране на спално бельо, олекотени завивки, одеала, пердета, завеси и др.

Химическо чистене

Химическото чистене представлява почистване на облеклата в специализирани машини. Използваните от нас машини са: на едни от водещите фирми в бранша Suprema и Bowe . Химическото чистене е подходящо за отстраняване на мазни петна, както и за облекла от материи, силно чувствителни към водата.

Гладене

Ние разполагаме с разнообразни машини за извършване на услугата: гладачен каландър; гладачни маси ;парни преси и парно-гладачни манекени за придаване на перфектен краен вид на Вашето бельо и Вашите дрехи.